Stormmesand directeur Halfords

Peter-Jan Stormmesand, die eind januari vertrok bij Brezan, is 5 maart 2012 bij Halfords aan de slag gegaan als directeur. Deze dochter van het beursgenoteerde Macintosh heeft in totaal 153 vestigingen, waarvan zeven in België en 950 medewerkers.

In 2010 realiseerde Halfords een omzet van ruim 105 miljoen euro, waarbij een bedrijfsresultaat van ‘slechts’ één miljoen euro werd behaald. De omzetcijfers over 2011 zijn nog niet bekend gemaakt, maar die zouden lager zijn dan in 2010.

Tijdens de presentatie van de Macintosh-jaarcijfers (onder andere Kwantum en Brantano) afgelopen donderdag, stelde bestuursvoorzitter en ceo Frank de Moor dat Halfords in 2012 wel verkocht zal gaan worden. De onderneming is hiervoor met diverse partijen in gesprek. De financiering van de overname liep eind vorig jaar nog vertraging op, anders was de verkoop van Halfords al in 2011 gerealiseerd.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *