Tonio Amaddeo salesmanager Dupont

Tonio Amaddeo is onlangs gestart als salesmanager bij Dupont Refinish Nederland. Hij volgt daarmee Han Verschoor op, die de overstap heeft gemaakt naar DPC Liquid bij Dupont Performance Coatings EMEA.

Amaddeo heeft onder andere meer dan zes jaar voor ING Bank gewerkt. Hij brengt jarenlange ervaring mee als accountmanager en teamleider. Zijn ambities zijn om de commerciële slagkracht te vergroten, de dienstverlening naar een hoger niveau te brengen en op die manier de klanttevredenheid te verhogen.

Tonio zegt: “Het eindproduct spreekt mij enorm aan; auto’s met schade worden kwalitatief hoogwaardig en blijvend onzichtbaar gerepareerd en krijgen daarmee een nieuw leven. Mijn overtuiging is dat we de huidige uitdagingen in de schademarkt prima het hoofd kunnen bieden door ons blijvend te focussen op het leveren van toegevoegde waarde.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.