Topman Rupro Beheer in RAI-sectiebestuur

Bernard de Graaf, directeur Automotive Rupro Beheer is tijdens een onlangs gehouden ledenvergadering toegetreden tot het bestuur van Autovaksectie Garage Uitrusting (GU) van RAI Vereniging.

Naast het bestuurslidmaatschap, waar hij de leveranciers van werkplaatsapparatuur vertegenwoordigt, zal hij de portefeuille marktonderzoek gaan beheren. In het kader daarvan richt hij zich onder andere op een nieuw op te zetten enquête over garageapparatuur, die onder de leden van RAI Vereniging afdeling Autovak gehouden zal worden. In het verleden bestond dit jaarlijkse ledenonderzoek ook al, maar destijds werd mede door de consolidatieslag in de sector op een gegeven moment gestopt.

Naast Bernard de Graaf bestaat het GU-bestuur nu uit voorzitter Leon Andriessen (Andriessen Groep), Arthur Wessels (Washtec) voor autowasinstallaties, Herman van Breukelen (Brekupa) voor werkplaatsinrichting en Marc Kwekkeboom (Snap On) voor gereedschappen.

Leon Andriessen representeert de GU daarnaast in het Autovak afdelingsbestuur en is verder voorzitter van EGEA, de Europese Vereniging van fabrikanten en leveranciers van garage-uitrusting.

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1804 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.