Toptruck blijft groeien

Bedrijfswagen Service Meppel in Rogat en Truck Service Visser in Zwaag (Renault) worden Toptruck. Truck Service Bergh heeft een tweede Toptruck-vestiging geopend in Varsseveld en per 1 december opent de nieuwe vestiging Toptruck Westland zijn deuren.

Daarbij worden er ook voorbereidingen getroffen om een Toptruck in Rijnsburg te openen en groeit het universele netwerk verder met de formules Toptruck Service Partner en Fleetmaster. Dat gebeurt in samenwerking met Wijlhuizen.

“Wijlhuizen ziet een behoorlijke groei in omzet bij de bestaande deelnemers. Ook de samenwerking met de andere G-Truck grossiers biedt vele voordelen. Wij zijn dan ook zeer verheugd dat wij destijds de samenwerking met Group Auto zijn aangegaan”, aldus Jim Bronkhorst van Wijlhuizen.

Henri Sprenkels van Group Auto: “De groei bij Toptruck en Fleetmaster is voornamelijk te danken aan de zelfstandige ondernemers die de kansen zien en pakken in deze tijd. De transportondernemingen worden door de huidige economische situatie genoodzaakt kritisch om te gaan met het onderhoud en reparatie van hun wagenpark. Hierdoor vindt er momenteel een verschuiving plaats van merkdealer naar onafhankelijke werkplaatsen.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.