USN start dagexpress

In verband met het steeds breder worden van voorraden hebben de lokaal werkende vestigingen van USN-Centuri en hun klanten behoefte aan een extra dagexpress. Met ingang van vandaag zullen drie bussen de gevraagde onderdelen vanuit het centrale magazijn naar de lokale vestigen brengen, die op hun beurt weer de garagebedrijven bevoorraden.

Dat betekent voor klanten die voor 10.30 uur bestellen, dat de onderdelen voor 15.00 uur ’s middags in huis zijn. Er zullen geen drempels zijn wat betreft ordergrootte, niet in volume en niet in orderbedrag.

USN-Centuri is van oorsprong gespecialiseerd in het importeren en distribueren van uitlaatsystemen, katalysatoren, accu’s en schokdempers. De laatste jaren is het bedrijf uitgegroeid tot allround automotivespecialist met 36 vestigingen in de Benelux.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.