Valeo slaat Hardenberg jaartje over

Valeo uit Helmond zal dit jaar niet deelnemen aan de beurs in Hardenberg, maar zal waarschijnlijk wel een stand plaatsen op Autoprofessioneel & Schadeherstelbeurs in Gorinchem, Autovak 2013 en Autotechnica 2012.

“Afgelopen jaar stonden we voor het eerst op de beurs in Hardenberg, maar we slaan het nu een jaartje over. De plannen voor volgend jaar moeten nog afgerond worden en daar zal in oktober meer over bekend zijn. We richten onze pijlen nu op de beurzen in Gorinchem, Amsterdam en Brussel”, aldus Marijn Staal van Valeo.
Valeo richt zich volledig op het ontwerp, de productie en verkoop van componenten, geïntegreerde systemen en modules voor de auto-industrie. De beurs in Hardenberg laat meer zien op het gebied van gereedschappen en equipment en minder op onderdelen.

Vorig jaar nam Valeo voor het eerst zelfstandig deel aan Autovak RAI 2011 met een tachtig vierkante meter grote stand.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.