Valeo zet doel op 14 mld in 2015

Valeo loopt voor op haar doelstellingen en stelt deze daarom voor 2015 bij. De omzet moet naar veertien miljard euro, het rendement naar meer dan dertig procent op het geïnvesteerde kapitaal en de operationele marge naar ruim 7 procent.

Gebaseerd op de recordomzet van 12,5 miljard euro vorig jaar, zal Valeo de productie met drie procent per jaar verhogen over de periode 2011 tot 2015. De redenen hiervoor zijn de nieuwe innovaties, met name om de CO2-uitstoot te verminderen en de uitbreiding van productiecapaciteit in Azië en opkomende markten.

De nieuw te bereiken resultaten zijn gebaseerd op de verwachte wereldwijde groei van 5 procent per jaar tussen 2011en 2015 bij autoproducenten. De Europese groei zal naar verwachting uitkomen op 4,4 procent.

Download hier de Valeo-presentatie >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *