Van Doleweerd naar Driessen Autolease

Wouter van Doleweerd start per 1 september 2013 als commercieel manager bij Driessen Autolease. In deze nieuwe rol wordt Van Doleweerd verantwoordelijk voor het commerciële gedeelte van de leaseactiviteiten. Driessen Autolease heeft de ambitie door te groeien in een economisch sterke regio.

“Vanuit mijn passie & drive voor commercie kijk ik er naar uit om opnieuw binnen leasing actief aan de slag te gaan en dat binnen een sterke organisatie als de Driessen Autogroep, die alle diensten en services voor de zakelijke markt aanbiedt”, aldus Van Doleweerd, die de afgelopen jaren bij Autorent werkte. Met ruim 20 jaar ervaring in de automotive-branche (leasing, fleetsales, dealerbedrijf, importeur en verhuur) gaat Van Doleweerd zich nu dus richten op leasing bij Driessen Autogroep.

De Driessen Autogroep is één van de grootste bedrijven in de Automotive sector in Zuid-Nederland. Met 17 vestigingen en 10 gerenommeerde automerken staat de Driessen Autogroep in de landelijke top van de lijst van grootste Automotive organisaties in Nederland. De groep behoort met circa 360 medewerkers ook tot de top 50 grootste werkgevers van Zuidoost-Brabant.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.