Van Eeks kiest AH Autoherstel

De gebroeders Van Eeks in Hoogeveen willen hun afdeling schadeherstel beter profileren en het rendement verbeteren en daarom hebben zij de keuze gemaakt zich aan te sluiten bij de Autoschade Herstel-keten (AH).

De heer Van Eeks: “Iedereen binnen ons bedrijf werkt graag op een open en betrouwbare manier. Die openheid vinden wij terug bij de AH-keten en wij kunnen de ondersteunende diensten goed gebruiken. Met name de sales- en marketingactiviteiten spreken ons aan en kunnen een bijdrage leveren aan de gewenste groei. Ook de geboden automatisering met centrale facturatie is voor ons interessant.”

Van Eeks is een allround garagebedrijf, die occasions verkoopt, maar ook autobanden en aanhangwagens. Zij restaureert ook oldtimers. Autoschade Herstel is een joint-venture tussen Autoschade Herstel Groep Nederland en The Alwaysbemobile Company en heeft nu ruim vijftig aangesloten bedrijven.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.