Van Gils van Sator naar AP United

AP United, de inkooporganisatie voor de Sator bedrijven en het Britse Unipart Automotive, heeft met ingang van 1 november 2011 de 42-jarige Anton van Gils benoemd tot directeur. In deze functie wordt Van Gils verantwoordelijk voor het optimaliseren van de gezamenlijke inkoop en logistiek en het opzetten van een gezamenlijk leveranciersbeleid.

Van Gils begon zijn loopbaan in de auto-onderdelenbranche in 1996 bij Van Heck in Nederland. Vanaf 2006 gaf hij als senior inkoper het assortiment van Sator vorm. Het afgelopen jaar werkte Van Gils als algemeen directeur voor Hartsant Crash Repair Parts.

Van Gils: “Bij Sator heb ik erg veel ervaring opgedaan. Onder andere met het herpositioneren en optimaliseren van het assortiment. Om nu op Europees niveau een bijdrage te kunnen leveren aan de groei van zowel Unipart als Sator is een grote uitdaging voor me.”

Adriaan Roggeveen, bestuursvoorzitter AP United: “Anton kent de wereld van de auto-onderdelen industrie als geen ander. Die ervaring maakt hem de juiste man.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.