Van Kalmthout krijgt grote Ford-order

Ford-dealer Van Kalmthout Auto, onderdeel van de Stern Groep, vernieuwde deze week de 31 personenauto’s van tabaksfabrikant British American Tobacco (BAT) in Amstelveen. Naast de levering via het dealerbedrijf draagt de Stern Groep via Stern Lease ook de zorg voor de leasecontracten op deze auto’s.

De toekomstige berijders kozen voor de Ford C-Max Econetic Lease Titanium en de Ford Focus 1.6 Econetic Lease Wagon met Titaniumpakket. Zij bezoeken tabaksverkooppunten door het hele land en rijden jaarlijks gemiddeld 40.000 kilometer.

Als bedrijf hanteert de tabaksfabrikant een strikt duurzaamheidsbeleid. “De zogenoemde Carbon Footprint geeft een duidelijk en controleerbaar beeld van de CO2-uitstoot. Vanzelfsprekend was duurzaamheid dan ook een van de voorwaarden bij de selectie van de nieuwe auto’s”, aldus een woordvoerder van Van Kalmthout.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *