Van Riel opent derde locatie Autohopper

Peter van Riel opent met ingang van 1 oktober in Etten-Leur een derde vestiging van Autohopper. Met de verhuurformule was hij al enkele jaren actief in Breda-Noord en Breda-Zuid.

De nieuwe, b2b-gerichte locatie gaat wagenparken in de regio voorzien in hun mobiliteitsbehoefte. Van Riel spreekt van “een enorm potentieel aan zakelijke kansen. Er zitten de nodige grote bedrijven, die we op maat kunnen bedienen.” Overigens is de locatie een joint-venture met Patrick Visschers, mede-eigenaar van Autohopper Oosterhout. Het rayon Etten-Leur van Autohopper kwam onlangs vrij. Klanten kunnen er terecht voor alle soorten voertuigen t/m 3500 kilo.

Doelgroep

Van Riel begon zes jaar geleden in Breda-Noord met Autohopper. De vestiging groeide na enige tijd uit haar jasje, wat reden was om twee jaar geleden ook in Breda-Zuid te beginnen met de formule. Beide locaties verschillen nogal van doelgroep: waar ‘noord’ met name een b2b-functie heeft (vervangend vervoer voor andere bedrijven), is ‘zuid’ meer gericht op consumenten en kleinere, zzp-achtige ondernemers. “In het ene geval ben je meer gefocust op processen, in het andere op personen.”

Foto: Peter van Riel (links) en Patrick Visschers, samen aan het roer van Autohopper Etten-Leur.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.