Verhaegh uit Deurne wordt Toptruck

Group Auto Nederland blijft haar netwerk vergroten en versterken. Met de komst van Verhaegh uit Deurne. In Nederland staat de teller van het aantal partners inmiddels op 45, in België zijn er acht vestigingen.

In heel Europa zijn er al meer dan 1.000 Toptruck vestigingen. De formule wordt in Nederland hoofdzakelijk ondersteund door Wijlhuizen en in België door onderdelenleverancier Beneparts.

Verhaegh is een universeel truck en trailer servicebedrijf gericht op onderhoud en reparatie van alle merken. Eigenaar Johan Verhaegh: “Wij zien een duidelijke behoefte bij onze klanten om het totale onderhoud van hun wagenpark op één plek uit te besteden. Toptruck groeit sterk, en biedt inhoudelijk erg veel voordelen voor de ondernemer en zijn klanten. De opleidingen en trainingen, de marketing, communicatie en bedrijfskundige ondersteuning spreken ons erg aan. Ook de Internationale pechservice Toptruck SOS is een meerwaarde voor onze klanten.”

Henri Sprenkels, commercieel manager van Group Auto: “In Deurne hadden we nog geen servicepunt en garage Verhaegh is een aanwinst voor het netwerk. Afgelopen jaar zijn we bezig geweest de kwaliteit van het netwerk te optimaliseren, wat inhoudt dat we ook van een aantal deelnemers afscheid hebben genomen. De deelnemers aan ons concept mogen verwachten dat iedereen zich proactief en kwaliteitsgericht opstelt. Daar zetten wij ons uiteraard ook in 2014 voor in.”

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1718 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *