Vijftig jaar Wurth in ons land

Würth viert dit jaar haar vijftigjarig jubileum op de Nederlandse markt. Op de lange termijn heeft de Würth-groep ambitieuze verwachtingen: voor 2020 streeft de onderneming naar een omzet van twintig miljard euro.

Ons land zou in dat jaar naar verwachting, een omzetbijdrage van circa 200 miljoen euro moeten hebben, met 900 medewerkers en 50 shops. De onderneming realiseerde vorig jaar een wereldwijde omzet van 9,7 miljard, met 400 dochter ondernemingen in 84 landen.

De productrange van de Duitse leverancier omvat ondertussen ruim 100.000 producten: uiteenlopend van gereedschappen tot schroeven en pluggen. Zo’n 24.000 producten worden direct uit voorraad geleverd, vanuit het magazijn in Den Bosch of het logistieke centrum van het hoofdkantoor in Duitsland. Würth heeft inmiddels 26 eigen winkels, verspreid over ons land.

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.