Vivid hernieuwt contract met Group Auto Italie

Vivid Automotive Data en Media, Europees leverancier van technische data voor de automotive aftermarket, sluit via haar lokale vestiging in Italië een vernieuwde overeenkomst met Group Auto Italia (GAUI).

De inkooporganisatie van auto-onderdelen leverde al Vivid Workshop Data aan al haar aangesloten garage- en reparatiebedrijven, maar biedt vanaf nu ook Vivid Smart FIX in Italië aan. Vivid Smart FIX biedt Group Auto Italië directe toegang tot Technische Service Bulletins en terugroepacties van ruim veertig automerken. Technische specialisten van Vivid filteren de informatie en bieden via het systeem toegang tot relevante gegevens die monteurs kunnen toepassen bij hun werkzaamheden. Daarnaast zal Vivid als onderdeel van de nieuwe overeenkomst ook Vivid Truck Data in Italië leveren.

Simone Guidi, netwerkmanager bij GAUI: “Voor Group Auto Italia is het belangrijk dat we onze aangesloten garages van uitgebreide en op OE-data gebaseerde informatie voorzien. Dat is precies wat Vivid ons levert.”

Lees hier een uitgebreid artikel over het marketingoffensief van Vidid en haar technische data >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.