Volkswagen verlengt contract KNVB

Volkswagen en de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB) hebben hun samenwerking verlengd tot en met het wereldkampioenschap voetbal in 2014. De autofabrikant is opnieuw de Official Car Supplier, waarbij ruim zeventig nieuwe Volkswagens ingezet worden voor KNVB-medewerkers.

De zakenauto’s worden ingezet door Volkswagen Leasing. Commercieel directeur van de KNVB, Jean Paul Decossaux: “Wij vinden het een goede zaak dat Volkswagen via het nieuw ontwikkelde Teamassist.nl ook denken aan optimalisering van de mobiliteit in het amateurvoetbal.” Via de site of app is het mogelijk om snel een efficiënt rijschema voor uitwedstrijden te maken. Via de Team Chat kunnen teamleden altijd eenvoudig met elkaar in contact blijven.

Menno van de Gronden, communicatiemanager Volkswagen bij Pon’s Automobielhandel: “Volkswagen is er uiteraard bijzonder trots op dat het ook de komende jaren weer het zakenautopark van onze nationale voetbalbond mag verzorgen. Met Team Assist laten we bovendien zien dat we als Volkswagen meer willen dan alleen in naam met de KNVB verbonden zijn.”

Volkswagen heeft onlangs ook vijf Nederlandse Volkswagen-dealers in het zonnetje gezet. Zij behoren tot de honderd best presterende dealers van dat merk in Europa op het gebied van service.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *