Voor diagnose naar Kwik-Fit

Kwik-Fit wil zich de komende tijd nadrukkelijker profileren als aanbieder van onderhoud en reparaties. Martin Post, sinds 1 augustus de nieuwe algemeen directeur van Kwik-Fit Nederland moet dat proces extra vaart geven.

"Niet overnight, maar we zullen langzaam uitgroeien tot een keten die totaalonderhoud en dito reparaties uitvoert. Over een aantal jaren zal een berijder ook voor het oplossen van een storing bij een Kwik-Fit aan het juiste adres zijn", stelt Martin Post.

Sinds kort wordt aan de klant bekend gemaakt dat Kwik-Fit ook distributieriemen en kits vervangt. De APK en de grote onderhoudsbeurt zijn in dit geval de belangrijkste momenten waar een mogelijke vervanging wordt geconstateerd. "Tot voor kort gaven we de klant het advies om naar een regulier autobedrijf te gaan. Maar nu kunnen we – voorlopig op zeventig filialen – na een intensief trainingsprogramma en een samenwerking met Bosch en Contitech, zelf voor deze soms ingrijpende vervanging zorgen."

Lees meer in Aftersales Magazine 8 dat vrijdag verschijnt.
U ontvangt het magazine nog niet? Vraag nu een proefnummer aan >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.