Vredestein-banden voor eerste montage Golf 8

Volkswagen heeft Vredestein opdracht gegeven om drie banden uit het assortiment te leveren voor de nieuwe Golf 8. Onlangs besloot de autofabrikant al om zijn T-Cross uit te rusten met de Vredestein Wintrac Pro als standaard winterband.

De drie banden die zijn gekozen als originele uitrusting voor de achtste generatie van de Volkswagen Golf zijn de Sportrac 5 zomerband (in maat 195/65R15), de Wintrac Pro (195/65R15) en de Snowtrac 5 (205/55R16).

Vredestein spreekt van een “belangrijke erkenning van rijkwaliteit in elk seizoen.” Eerder kreeg het bedrijf ook al orders van Ford en Seat om Vredestein-banden te monteren op hun belangrijkste modellen.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *