Waeco gehomologeerd voor R1234yf

De nieuwe ASC 5000 (R1234yf) van Dometic-Waeco heeft een algemene OEM-goedkeuring gekregen, inclusief gasanalysemodule. De goedkeuring heeft betrekking op alle leden van de VDA (Volkswagen, Audi, Porsche, Opel, BMW en Mercedes).

In de komende periode zullen alle individueel benodigde aanpassingen en wensen van de verschillende fabrikanten worden gedefinieerd en vormgegeven. De ASC 5000 voldoet aan alle VDA-specificaties voor het airconditioningonderhoud met R1234yf. Het apparaat heeft volgens de fabrikant een zeer lage koudemiddelverlies van bijna nul gram.

Er werd al langer over gesproken: de vervanging van het aircokoudemiddel R134a door R1234yf. Op de aanstaande autobeurs IAA in Frankfurt zullen nu daadwerkelijk de eerste modellen debuteren.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.