Website Maintec voor autosector

Detacheerder Maintec heeft de website www.maintec-automotive.nl gelanceerd, gericht op zowel technisch als commercieel-administratief personeel en professionals voor managementfuncties. De consultants Ruben Boudewijn en Paul van Wilgenburg zijn grondlegger van de specifiek op de autobranche gerichte site.

Maintec is gespecialiseerd in voornamelijk technisch personeel, in ‘Blue Collar’ functies op niveau 3/4. Maar in de automotive sector is de dienstverlening breder, zegt Wout Oosterhof, directeur van Maintec Nederland. “Daar richten wij ons op personeel voor de gehele branche. Met de nieuwe site kunnen wij beter tot uitdrukking brengen dat wij ook bemiddelen in niet-technisch personeel.” Volgens Oosterhof zullen zowel kandidaten als opdrachtgevers zich thuis voelen op de site. “Beide groepen hebben een passie voor de sector en deze site ‘ademt’ automotive.”

Bij Maintec opereert sinds 2014 ook een team voor de autobranche. De vraag naar goed opgeleid personeel is groeiende, reden waarom het automotive team vorige maand werd uitgebreid met een derde consultant, Tanya Antonius.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *