Winnaars Autorestauratiebedrijf-verkiezing

Classic Jaap (techniek), Classic Restoration Holland (carrosserie), Autobedrijf Kolvenbach (innovatie) en Cabrio-Partner (interieur) hebben ieder in hun categorie de Focwa Autorestauratiebedrijf 2011-verkiezing gewonnen. De vier winnaars hebben recht op een plek op het Concour d’Elegance op Paleis Het Loo in 2012.

Classic Jaap had met zijn Riley TT Sprite het volgende juryrapport: Uitblinker in fraai werk en bijzondere restauratietechniek toegepast. Classic Restoration Holland dankt zijn titel aan de restauratie van een Siata Dacina Coupé. Het juryrapport oordeelde als volgt: Carrosserie zeer bijzonder, erg mooi spuitwerk, hang- en sluitwerk en naadjes passen perfect, alles zelf gemaakt daar er niets meer te krijgen is. Autobedrijf Kolvenbach heeft gewonnen met zijn Jaguar XK 120. Volgens de beoordeling betreft het fraai verwerkte innovatieve vondsten op bestaande techniek aangepast aan hedendaagse eisen. Cabrio-Partner heeft de eerste plaatst gepakt met de restauratie van het binnenwerk van een Mercedes 190SL. De jury stelde vast dat het bekleedwerk op perfecte wijze is uitgevoerd.

De jury, bestaande uit Wim Oude Weernink, Bart Rietbergen en Hans Kieviet, heeft de auto’s beoordeeld op originaliteit, toegepaste materialen en techniek, vakmanschap en presentatie.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *