Q8 start partnerschap met EVBox

Dankzij een samenwerking met EVBox kan Q8 voor zijn B-to-B-klanten laadstations voor elektrische voertuigen installeren en exploiteren, zowel op kantoor als bij werknemers thuis.

Alles, van installatie tot service achteraf, wordt hierbij door Q8 verzorgd. EVBox levert de laadstations. Daarnaast  ondersteunen de experts van EVBox Q8 het aanbod en netwerk van Q8 en dochteronderneming Tango electric voor bedrijven uit te breiden.

Benelux

Naast een laadstation thuis of op kantoor kunnen werknemers met behulp van de Q8- en Tango electric-laadpas gebruikmaken van het publieke netwerk van ruim 92.000 laadpunten in de Benelux, waaronder EVBox-stations. De laadpas dekt daarmee 98 procent van alle laadstations in de Benelux, aldus EVBox.

Foto: Geert de Mil, E-mobility Manager bij Q8, (links) en Daniël Geerts, Regional Director Benelux bij EVBox, (rechts) ondertekenen het contract tussen Q8 en EVBox Group.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3048 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *