Hitachi neemt belang in Mobility Mixx

Leasemaatschappij Hitachi Capital Mobility neemt een belang van 49 procent in Mobility Mixx, sinds 2001 in Nederland actief als aanbieder van mobiliteitsoplossingen.

Hitachi Capital wil met het belang in Mobility Mixx zijn dienstenpakket verder uitbreiden, op termijn ook naar een samenwerking met Hitachi Capital in andere landen.

Nummer 15

Hitachi is de nummer 15 in de Leasemaatschappij Top-100 van Aumacon en is in Nederland goed voor 17.300 contracten. Mobility Mixx is opgericht in 2001 en in 2018 overgenomen door ARS Traffic & Transport Technology, leverancier van technologische toepassingen in de mobiliteitssector.

Mobilease

Tevens maakt Hitachi bekend dat het per 31 oktober aanstaande 100 procent van de aandelen van de Belgische leasemaatschappij Mobilease overneemt. Hitachi noemt de overname “een strategische keuze en een uitstekende acquisitie om toekomstige groei en de verdere ontwikkeling van mobiliteitsdiensten in Europa te realiseren”.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3578 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.