Van Steenis en Dekkers in MT Business Lease

Lesemaatschappij Business Lease Nederland, onderdeel van de Autobinck Group, heeft Mas van Steenis aangesteld als algemeen directeur. Tegelijkertijd is Joost Dekkers benoemd tot commercieel directeur a.i.

Met de benoemingen wil Business Lease meer inzetten op persoonlijke mobiliteitsbegeleiding. Daarvoor wordt het huidige dienstenaanbod uitgebreid. Ook wil Business Lease daarmee “een nieuwe denk- en werkrichting” inslaan. Paul Zekhuis, topman van de Autobinck Group: “We realiseren ons dat de business van vandaag alle aandacht verdient. Het aantrekken van mensen met de juiste instelling en ervaring in de branche helpt ons daarbij ook verder te kijken naar de dynamische mobiliteitsbehoeften van vandaag. Van Steenis en Dekkers hebben allebei de nodige ervaring in de leasebranche. Ze zijn de juiste aanvulling om Business Lease als organisatie weer verder te brengen.”

Van Steenis en Dekkers

foto-mas-van-steenisfoto-joost-dekkersDe ervaring van Van Steenis (1972, foto links) bestaat uit verschillende operationele en managementfuncties bij Volkswagen Pon Financial Services. Als algemeen directeur zal hij zich vooral bezighouden met de vertaling van de vernieuwde strategie van Business Lease in de praktijk. Dekkers (1977, foto rechts) werkte onder andere bij Alphabet Nederland. Hij heeft ruime salesmanagement ervaring binnen het MKB segment en de grootzakelijke markt. In zijn rol als commercieel directeur a.i. ontfermt hij zich onder meer over de veranderingen in klantbehoeften en hoe Business Lease hier met haar diensten op kan inspelen.

Achtste

Business Lease Nederland is een middelgrote leasemaatschappij. Het bedrijf staat achtste in de Aumacon Leasebedrijven Top 50 van 2017. Het bedrijf daalde daarmee één plaats ten opzichte van het jaar daarvoor en heeft 31.000 contracten lopen.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2954 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters