Autobedrijf Aben en van de Schelde opent in Zwolle een tweede vestiging. Daarmee is het autobedrijf vanaf januari 2014 officieel Nissan-dealer in zowel Emmeloord als Zwolle.

De nieuwe vestiging in Zwolle biedt ruimte aan een showroom van 625 vierkante meter en een royale werkplaats. De komende maanden wordt het pand volledig gerenoveerd en gemoderniseerd, zodat het in februari 2014 officieel zijn deuren kan openen. “De showroom wordt ingericht volgens het Nissan New Retail Concept. Daarmee krijg de ruimte een geheel nieuwe uitstraling, van vloer tot plafond. En we laten de opening samenvallen met de introductie van de nieuwe Nissan Qashqai. We gaan dus extra groots uitpakken.”

De uitbreiding van Aben en van de Schelde komt voort uit de wens van het bedrijf om de komende jaren verder te groeien. “We denken vooruit. In Zwolle zien wij de potentie om die groei te realiseren. Bovendien sluit deze nieuwe locatie perfect aan bij onze vestiging in Emmeloord.”

Familiebedrijf

Aben voert sinds 2008 de leiding over het autobedrijf, samen met mede-eigenaar Jeroen van de Schelde. De compagnons hebben hun liefde voor Nissan niet van een vreemde. Hun vaders begonnen Autobedrijf Aben en van de Schelde in 1980. Het bedrijf vestigde zich als Datsun-dealer in Emmeloord, een merk dat later Nissan werd. “Wij hebben het Nissan-gevoel met de paplepel ingegoten gekregen”, vertelt Aben.

In 2004 ging hij samen met Van de Schelde aan de slag bij het autobedrijf, nu tien jaar later zetten de twee een volgende zakelijke stap. “We zijn blij dat we Nissan nu ook buiten de poldergrenzen mogen presenteren.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties