Als onderdeel van het strategische programma One Arval 2015-2017, presenteert Arval vandaag de volgende stap in haar digitale evolutie. Als eerste leasemaatschappij lanceert Arval een wereldwijde en unieke telematicaoplossing, Arval Active Link, en breidt haar online dienstverlening daarmee verder uit.

De afgelopen jaren heeft Arval geïnvesteerd om digitalisering mogelijk te maken. De hele infrastructuur van het bedrijf is erop aangepast. Bij Arval werken gespecialiseerde en zeer gedreven teams nauw samen om de dienstverlening steeds verder digitaal toegankelijk te maken. Ook is een nieuw bedrijf opgezet om de nieuwe telematicaoplossing te ontwikkelen. Deze strategie van Arval past bij het belang dat moederbedrijf BNP Paribas Group hecht aan digitale ontwikkelingen.

In 2013 besloot Arval flink te investeren in telematica. Arval-ceoPhilippe Bismut zegt daarover: “Telematicadiensten genereren data die de sleutel voor onze toekomst zijn. Niet alleen voor de autosector in het algemeen, maar zeker ook de wereld van full-service leasing. Leasen gaat de komende jaren enorm veranderen. Elke leasemaatschappij anticipeert dus in haar strategie op wat komen gaat en laat in haar businessmodel ruimte voor de overgang naar een nieuw tijdperk. We zijn dan ook erg blij dat we vandaag kunnen aankondigen dat Arval deze ontwikkelingen een stap voor is met Arval Active Link.”

Zeer gedetailleerde informatie

Arval Active Link werd ontwikkeld door een bevlogen team in hartje Parijs. Het is de eerste volledig geïntegreerde telematicaoplossing die beschikbaar is voor leaserijders. Arval kan haar klanten nu zeer gedetailleerde informatie bieden over de auto zelf en het rijgedrag van de bestuurder. Daarnaast biedt Arval een breed scala aan proactieve diensten gekoppeld aan het systeem.

Bart Beckers, Arval-cco, legt uit dat het een groot voordeel is dat Arval alle data zelf beheert: “Arval Active Link dient niet alleen onze klanten, het biedt ook berijders een groot voordeel. Wij garanderen de veiligheid van de verzamelde data en waarborgen daarmee de privacy van de berijder.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties