Rob Kuchler, uitgever van Aftersales Magazine, is de trotse nieuwe eigenaar van Automotive Insiders. Dit is de grootste onafhankelijke netwerkorganisatie in de mobiliteitssector. Hij neemt het bedrijf per 1 september over van de oprichter Gwen Jansen.

Kuchler zet Automotive Insiders op dezelfde voet als voorheen voort. Het blijft de bron van kennis, inspiratie en business voor de mobiliteitsbranche. Gwen Jansen blijft actief betrokken bij Automotive Insiders en zal zowel voor als achter de schermen de komende tijd een belangrijke rol blijven spelen. Ook Ric van Vugt zal als adjunct-directeur leiding blijven geven aan het team.

Sterke band

Gwen Jansen heeft Automotive Insiders in 2007 opgericht en sinds de oprichting is het bedrijf uitgegroeid tot het grootste onafhankelijke netwerkorganisatie in de mobiliteitssector waar circa 1.250 directeuren en managers lid van zijn om op periodieke basis met elkaar inspiratie, kennis en business uit te wisselen op een onafhankelijke plek. De laatste jaren was Aftersales Magazine reeds de vaste mediapartner van Automotive Insiders. Er is in deze tijd een sterke band ontstaan tussen het team van Kuchler en Jansen en beide organisaties vullen elkaar goed aan. Het is dus een logische overnamepartner. Aftersales Magazine is met haar sterke titel en team bovendien de aangewezen partij om Automotive Insiders verder uit te bouwen.

Verkocht omdat?

De reden dat Gwen Jansen Automotive Insiders wilde verkopen is dat ze na tien jaar ondernemerschap veel meer tijd wil hebben om zich te kunnen toeleggen op haar grote passie. Dit is het maken van films en video’s en het schrijven van boeken. Dit gebeurt vanuit haar andere bedrijf Jansen Jager, beeldmakers. Ric van Vugt zal met zijn team invulling geven aan het uitbreiden van de activiteiten van Automotive Insiders.
Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties