Autoverkoper Kees Oldenhage is Ventavid gestart, een app die autobedrijven via video helpt een nieuwe of gebruikte auto aan de man te brengen. Reden: oriëntatie van de consument is grotendeels online geworden, waardoor het aantal showroombezoeken daalt.

“Een lead is schaars, kostbaar en moet met beide handen aangegrepen worden. Dat een gebruikte auto goed op internet gepresenteerd moet worden; daar zijn we met zijn allen inmiddels wel achter. Wat nu van belang is, is hoe wij omgaan met een online reactie. Met de Ventavid app maak je als verkoper makkelijk een persoonlijke videoboodschap, waarin je de auto in de eigen huisstijl presenteert aan de potentiële klant”, legt Oldenhage uit.

Met het versturen van een persoonlijke videopresentatie legt het autobedrijf de nadruk op persoonlijk contact. “Gebruik van videomarketing verbetert de dienstverlening van het autobedrijf en leidt bovendien tot hogere conversie. Je doet jezelf als autodealer tekort wanneer je per e-mail klanten beantwoordt met een prijsvoorstel. Met gepersonaliseerde videoboodschappen overtuig je de klant op basis van het product en niet de prijs.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
20 februari 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties