Olie- en chemicaliënspecialist Comma heeft in de afgelopen maanden zijn distributiekanaal in de Benelux geherstructureerd om beter aan de vraag van zijn klanten te kunnen voldoen. Hiermee wil het bedrijf zijn marktpositie versterken.

Comma onderscheidt twee distributiekanalen: enerzijds de automotive grossier waar vooral veel Comma-kleinverpakkingen worden verkocht (van 1 tot 60 liter) en anderzijds de oliegroothandel die gespecialiseerd is in de levering van grootverpakkingen en bulkstortingen.

Om tot een optimale distributie en ondersteuning voor de Comma-klanten te komen, werkt het bedrijf in Nederland en België samen met twee strategische distributiepartners. Voor de leveringen aan automotive grossiers heeft Comma een samenwerking gesloten met Kuhne in Hoevelaken, onderdeel van de Sator Groep. Daarnaast heeft Comma gekozen voor een samenwerking met de vloeistoffenspecialist Vascol Benelux voor de levering van grootverpakkingen en bulkstortingen.

Naast de actieve marktbewerking met bovenstaande strategische distributiepartners, vergroot Comma de investeringen in de merkbekendheid, ondersteuning van de markt met een eigen buitendienst en aanwezigheid in de media en events. Bovendien lanceert Comma in de komende weken diverse nieuwe producten en introduceert het een geheel vernieuwde uitstraling van de verpakkingen.

 

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
15 juli 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties