De nieuwbouw van Elgersma in Vianen is gestart op bedrijventerrein Gaasperwaard langs de A27. De verhuizing vanuit IJsselstein naar het nieuwe onderkomen vindt naar verwachting midden november van dit jaar plaats.

Elgersma heeft op 24 mei de eerste paal geslagen voor de nieuwe huisvesting. Dit gebeurde in aanwezigheid van onder meer de directie, een deel van het personeel en de directieleden van moederbedrijf PGA Nederland.

Sybolt Rodenhuis, directeur van Elgersma, is ervan overtuigd dat het bedrijf op de nieuwe locatie verder kan doorgroeien: “We vieren dit jaar ons negentig-jarig jubileum, maar hebben de blik nadrukkelijk gericht op de toekomst. Voor ons als landelijk opererende handelsonderneming is de centrale ligging van het nieuwe pand voor de groei een cruciale factor. De gemeente Vianen heeft bovendien het vaste voornemen om het nieuwe bedrijventerrein tot een absolute toplocatie te maken.”

Op dit moment is Elgersma nog gevestigd in IJsselstein, waar ruim dertig mensen werkzaam zijn. Op de huidige locatie zijn kantoor, magazijn en de productie van kentekenplaten van elkaar gescheiden, maar daarvan is na de verhuizing geen sprake meer. “Vanaf november hebben we alle afdelingen voortaan onder één dak. Dat zal het werk voor ons aanzienlijk prettiger en efficiënter maken. Een ander voordeel is dat we straks directe buren zijn met Parts Express, een belangrijke strategische partner voor ons bedrijf. Op die manier kunnen we de wederzijdse samenwerking intensiveren”, besluit Rodenhuis.

Elgersma is ook de e-shops nog verder aan het professionaliseren. Hiervoor is onder andere recent Maarten van der Velden aangetrokken als salesmanager.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties