Nadat zich, in het afgelopen voorjaar al twee nieuwe Car Xperts gevoegd hebben bij het Car Xpert-netwerk van Group Auto Nederland zijn daar onlangs nog drie bedrijven bijgekomen. Het gaat om Autoservice Marknesse, Autobedrijf Overmeen in Terwolde, Garagebedrijf A en J in Huizen, Car Xpert Van Eggelen in ‘s-Hertogenbosch en Car Xpert Rouwenhorst in Holten.

In de afgelopen jaren zijn door de Group Auto grossiers loyale klanten aangesteld als Car Xpert Service Partner. Deze werkplaatsen kunnen op basis van loyaliteit in afname van onderdelen, gebruik maken van de door Diagnose Xpert georganiseerde opleidingen. Tevens krijgen deze garages de beschikking over AIS Compleet (technische informatie).

Inmiddels is dit aantal deelnemers gestegen tot 58. Deze werkplaatsen krijgen geen commerciële ondersteuning en mogen behalve het muurschild ook geen logo uitstraling aan het pand dragen of in andere uitingen. Ook krijgen deze garagebedrijven geen eigen postcodegebied voor hun activiteiten.

Car Xpert Nederland ziet de Car Xpert Service Partners als versterking van het totale netwerk. Bovendien kunnen de Service Partners, wanneer er plaats is of wanneer de bedrijven er zelf aan toe zijn, toetreden als Car Xpert deelnemer.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
15 juli 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties