Roel Lenselink zal per 1 maart 2012 in dienst treden van gereedschappenspecialist Delta uit Maarheeze. Hij zal daar verantwoordelijk worden voor de verkoopactiviteiten en de uitbouw van de marktpositie in de autobranche en de industrie.

Lenselink is afkomstig van AD Benelux waar hij salesmanager was. Sander Stegeman, directeur en mede-eigenaar van Delta: “Met de komst van Roel halen we een ervaren collega binnen, die de aftermarket in de Benelux als geen ander kent. Gezien onze groeiambities voor de komende jaren, hebben we behoefte aan een nieuwe collega die de klappen van de zweep in de gereedschappen en daarnaast de equipementmarkt kent. Samen met Roel gaan we onze commerciële processen verder professionaliseren en hier zullen onze afnemers in toenemende mate van profiteren.”

Lenselink: “Ik ben blij met deze kans om mijn ervaring en kennis van de markt in te zetten voor Delta. Zij hebben een prachtige productrange waar ik, samen met mijn collega’s, zowel bestaande als nieuwe klanten van wil overtuigen.”

Delta levert onder andere de gereedschappenmerken Deltach en Custor, maar ook het uitgebreide assortiment persluchtgereedschap van Steiner Air Tools.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
1 mei 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties