Valeo Service uit Helmond heeft haar productgamma uitgebreid met gloeilampen. De lijn met negen halogeen- en twaalf signaleringslampen benadert de OE-kwaliteit die bij eerste montage gebruikt wordt. Door de brede range van lampen is bij de introductie al 95 procent van het wagenpark afgedekt.

Het gloeilampenprogramma van Valeo bevat een Essential range en vier high-performance series, die verbeterde prestaties en specifieke functies bieden. Zo biedt het ‘Life x 2 Assortiment’ een langere levensduur door een sterker en beter ondersteund filament. Het ‘ 50 Procent Lightassortiment’ geeft beter zicht dankzij een verhoogde lichtopbrengst, terwijl de ‘Blue Effect serie’ juist een helderder beeld geeft met blauw licht, dat beter aansluit bij het daglicht dat mensen gewend zijn. Tenslotte is er de ‘Aqua-Vision Range’, die met name in slechte weersomstandigheden beter zicht biedt.

Valeo biedt met deze nieuwe reeks lampen een complete en compacte range aan in de aftermarket, die volgens de Europese ECE R37-voorschriften resulteert in een langere levensduur.

Valeo Service kwam in september met een aanvulling op haar Classic-gamma door de lijn radiateuren toe te voegen aan de startmotoren en dynamo’s. In november dit jaar volgde in Nederland ook de lijn koppelingen. Begin 2012 komt daar ook een marktdekkend programma bij van olie- en brandstoffilters.

Lees hier in het nieuwste nummer (11) van Aftersales Magazine een artikel over Valeo en haar producten >>

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties