Directeur Bart Boerboom meldt een positieve afsluiting van 2010 voor Oskamp Equipment uit Baambrugge. Bijna een jaar geleden nam hij samen met collega Jack Reuvers het bedrijf over van de Andriessen-groep.

Boerboom is optimistisch over 2011: "Het afgelopen jaar hebben we tot de zomer hard gewerkt aan de invulling van de organisatie. Bovendien zijn de relaties geïnformeerd over onze plannen met het nieuwe Oskamp. We hebben een groot aantal verbouw- en nieuwbouwprojecten gerealiseerd, onder andere bij VAB Ford in Zaandam. Daar hebben we twee uitlijncomputers geleverd. Er is een compleet nieuwe inrichting gemaakt voor Auto Flevo in Harderwijk (Audi), Jedi in Zeewolde (VW-Audi), Nefkens in Veendam en Lathouwers in Tilburg (Opel). Verder hebben we diverse andere projecten uitgevoerd voor universele garages en bandenspecialisten."

De afgelopen maanden is bij Oskamp een aantal nieuwe productlijnen toegevoegd, waaronder diagnoseapparatuur van AVL en Technomotor, Herkules hefbruggen, Ahcon bandenservicestraten en Drester wielreinigingsmachines. Het personeelsbestand is van 18 naar 29 medewerkers gegroeid en Oskamp heeft ook nog een aantal vacatures open staan.

Op de aanstaande Autovak RAI zal Oskamp zich op 300 vierkante meter uitgebreid aan de branche presenteren.

Lees hier het interview met Jack Reuvers en Bart Boerboom in Aftersales Magazine 1 >>

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties