Voormalig adjunct directeur van Autodistribution Benelux Paul Greijn is een consultancybedrijf gestart voor de automotive aftermarket. Autoperspectief in Venlo richt zich onder andere op het geven van advies op het gebied van algemeen, logistiek en supply chain management en de distributie van auto-onderdelen en accessoires, maar ook op complete marketing- en conceptontwikkelingstrajecten.

Dit doet Greijn op zowel op B2B-vlak als op B2C-vlak. “Autoperspectief bezit een enorme bron aan kennis van de automotive aftermarket en wij staan ook in de implementatiefase samen met de klant aan het front. Dit laatste betekent dat wij desgewenst samen met de klant het businessplan of marketingconcept in de markt zetten en de vertaalslag maken naar de interne organisatie.”
Autoperspectief heeft voor de branche ook de Marsa-Quickscan ontwikkeld, waarmee binnen twee weken de huidige status van de marketing- en verkooporganisatie in kaart gebracht wordt.

Paul Greijn is sinds 1995 actief in de autobranche en heeft diverse management- en commerciële functies bekleed voor bijvoorbeeld AD Benelux.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
5 juni 2023
Meest bekeken berichten
Recente Reacties