Direct op de eerste dag van de Autoprofessioneel in Hardenberg heeft Diesel Büchli een belangrijke primeur getoond. De derde fase in het reviseren van Bosch commonrail verstuivers is een feit en op de beurs wordt dit vol trots live getoond.

Fase drie omvat de complete revisie van de common rail verstuiver. Daar waar eerder alleen de nozzle te vervangen was en daarna de mechanische delen tot vlak onder de elektromagnetische spoel is het nu ook mogelijk de aansturing te reviseren. Belangrijk, want de kwaliteit van de revisie neemt daardoor enorm toe, dus daarmee ook de kwaliteit van het product.

Met de eerste en tweede fase werden alle gereviseerde verstuivers ook al uitsluitend na een goedkeurende test vrijgegeven voor montage, daarin verandert niets. Met fase drie ga je een stap verder en naast dat de kwaliteit van de revisie verder toeneemt, neemt ook de kans dat de revisie succesvol is aanzienlijk toe. Met andere woorden, daar waar eerder afgekeurde producten afgevoerd werden, zal er nu meer goedkeur zijn tijdens de productie van de verstuivers. Hierdoor neemt ook de beschikbaarheid van de producten natuurlijk toe.

Common railtechnologie is zeer fijngevoelig. Revisie van de verstuivers is dus allang niet meer alleen de nozzle vervangen en een snelle controle. Diesel Büchli reviseert op voorraad door complete sets common rail verstuivers in het magazijn neer te leggen. Ook met inleercodes die na de revisie door de testapparatuur afgegeven worden.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties