De Belgische grossiersgroep Prosec, met het hoofdkantoor in Destelbergen, opent per 2 september een nieuw filiaal in Vlissingen. Tegelijkertijd is de vestiging in Zierikzee gesloten. De activiteiten worden overgeheveld naar Vlissingen. 

Prosec heeft daarnaast nog een filiaal in Terneuzen. Volgens onbevestigde berichten zou ook Goes op het wensenlijstje van Prosec staan. In België werd onlangs de vestiging in Zwijnaarde gesloten en de activiteiten daarvan overgebracht naar Destelbergen. Verder heeft Prosec nog filialen in Brugge en Sint-Niklaas.

Bij onze zuiderburen is Prosec actief met de concepten Bosch Car Service en Autocrew. Omdat de beide Bosch-concepten grensoverschrijdend mogen worden ondersteund, is er nu in de relatief kleine Zeeuwse aftermarket een ‘strijd’ losgebarsten om de BCS- en Autocrew-klandizie. Naast Prosec zijn namelijk ook AD-grossier Van der Peijl en Vrooam-grossier AOC als first supplier van Bosch actief. Saillant detail, de honderdste Autocrew in ons land werd enkele weken terug aangemeld door juist het Belgische Prosec.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
15 juli 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties