Ondernemer Ruud van der Jagt is een nieuw bedrijf gestart voor de begeleiding bij bedrijfsovernames en -fusies in de autobranche. RJC Automotive is een afsplitsing van automotivespecialist RJ Consult, die al overnametrajecten begeleidde.

“Uit ervaring is inmiddels gebleken dat te laat aan een overnametraject wordt begonnen. Dit heeft tot gevolg dat de bewuste partijen op het laatste moment nog zaken moeten regelen om het fiscaal en juridisch voor elkaar te krijgen. Dit is absoluut niet nodig, een goede voorbereiding door het bedrijf te optimaliseren is namelijk het halve werk. Daarnaast krijgt RJC Automotive ook vragen van managers die zelf aan het roer willen gaan staan als eindverantwoordelijke, de zogenaamde MBO- of MBI-kandidaten. Dit is voor veel bedrijven die willen verkopen een uitgelezen kans om hiermee in contact te komen en hun bedrijf over te dragen”, laat RJC Automotive weten.

RJ Consult in Amersfoort deed onlangs nog een strategische uitbreiding van het personeelsbestand met het aannemen van onder meer Jan van Baar als senior adviseur en Paul Hansma als overnamespecialist.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties