Europart en Schaeffler Automotive Aftermarket starten een verkoopsamenwerking op het gebied van producten van het merk LuK in het koppelingssegment.

De samenwerking zal gaan gelden voor geheel Europa. De verkoopstart van de LuK koppelingssystemen staat gepland voor 1 maart in alle internationale vestigingen van de onderdelenhandelaar. In de introductiefase komen Europart en Schaeffler Automotive Aftermarket met een verkoopflyer met betrekking tot de LuK producten, die ook aan de komende uitgave van de Europart actiebrochure Favorieten maart/april 2014 zal worden toegevoegd.

Ralf Maurer, commercieel directeur bij Europart, ziet grote groeimogelijkheden met Schaeffler Automotive Aftermarket: “De opname van het merk LuK is een belangrijke aanvulling voor onze Europa-wijde koppelingsverkoop. Voortaan zullen we daardoor nog beter aanvullende klantensegmenten kunnen bedienen.”

Stefan Knaack, vicepresident West-Europa van Schaeffler Automotive Aftermarket, voegt daaraan toe: “Europart is voor ons een ideale partner om onze aanwezigheid op de Europese bedrijfswagen-aftermarket aanzienlijk te verstevigen.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
15 juli 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties