Van Heck Automaterialen heeft op een speciaal belegde persconferentie in Kasteel Spangen Rotterdam, beter bekend als het stadion van voetbalclub Sparta, bekend gemaakt dat ze woensdag 23 november de module Recall binnen Autotools lanceert.

In de nieuwe module zullen alle recalls voor heel het universele kanaal gratis beschikbaar komen. Daar zit ook een historie van twaalf maanden aan gekoppeld, omdat universelen vaak met een vertraging de jongere auto’s in hun werkplaats krijgen. Het betreft een Europees recallprogramma. Dat is voor universelen belangrijk, omdat niet alle recalls die door een fabrikant worden gemeld op nationaal niveau overgenomen worden. Importeurs maken daar dus soms keuzes in, maar Van Heck zal alle recalls melden.

Johan van der Hoeven, directeur Van Heck: “Je ziet dat er steeds jongere auto’s naar het universele kanaal gaan om gerepareerd of gekeurd te worden. Ook de leasemarkt maakt er flink gebruik van. Met mijngrossier.nl willen we met onze grossiers bijdragen aan een stuk kennisontwikkeling en professionalisering van de universele garagebedrijven.”

Ook worden er vanaf april 2012 via Mijngrossier.nl technische trainingen aangeboden van Bosch, Exponentia en Innovam. Dat gebeurt onder andere om het universele kanaal erop te wijzen de technische kennis continu te updaten. Ook wordt het eenvoudiger om je via Mijngrossier in te schrijven voor de trainingen.

Mijngrossier verrijkte nog begin oktober, via Mivar, haar database Autotools met autotechnische data van Audacon.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties