De organisatie van de beurs Transport Venray heeft laten weten dat er op 7, 8 en 9 februari 2012 een zelfstandige nieuwe editie komt van de Autoprofessioneel en Schadeherstel Vakbeurs. De beurs in Venray was onlangs nog een samenvoeging van Autoprofessioneel, Carrosserie Vakdagen en Klein Transport, maar dit wordt nu dus uit elkaar getrokken.

Autoprofessioneel in Venray zal in een compleet nieuwe hal van de Evenementenhal gehouden worden. In deze periode wordt de branche al flink voorzien van de nodige beurzen als de Brevak, Autoprofessioneel in Gorinchem en Autotechnica (Brussel). Toch heeft Beursmanager Frank Groenewegen nog een gaatje gevonden in de agenda.

“De nieuwe beurs in Venray is nog niet helemaal te vergelijken met die in Hardenberg en Gorinchem, omdat de eerste editie qua oppervlakte niet groter zal zijn dan zo’n 2.000 vierkante meter”, aldus Groenewegen.

De onlangs gehouden combinatiebeurs Transport Venray had toch niet helemaal het gewenste resultaat. Groenewegen: “De drie samengevoegde beurzen vertoonden een kleine overlap, maar niet voldoende om aan elkaar gelieerd te blijven. Omdat er voor Autoprofessioneel veel belangstelling was, hebben we besloten deze in Venray een geheel eigen plek te geven.” Reacties van standhouders en de uitkomsten van gehouden interviews hebben de doorslag gegeven.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties