Na de recente overname van Spectrum Verf, onderdeel van Akzo Nobel, waarmee de Vanesch Verf Groep de exclusiviteitsrechten van Lesonal voor Nederland en Vlaanderen heeft verworven, heeft zij per direct de Vlaamse Sikkens-distributeur De Maesschalck overgenomen.

De Maesschalck is sinds 1963 Sikkens autolakkendistributeur voor een groot deel van Vlaanderen. Vanuit de vestigingen Erembodegem en Sint-Niklaas zal de Vanesch Verf Groep onder de naam “De Maesschalck h” de merken Lesonal en Sikkens gaan voeren.

Paul van Esch, algemeen directeur/eigenaar van Vanesch Verf Groep zegt verheugd te zijn met de aanwinst: “Hierdoor hebben wij de mogelijkheid om onze lange-termijndoelstellingen te realiseren. We hebben nu een basis gelegd om in België verder ons marktaandeel met Lesonal en Sikkens te vergroten.”

Frans, Lieve en Jan De Maesschalck, voormalige directie De Maesschalck h nv:
“Vanesch Verf is de ideale partner voor de overname van ons familiebedrijf. Hun strategie en visie sluiten uitstekend aan bij onze waarden: kwaliteit, service en een persoonlijke benadering. Wij wensen hen dan ook veel succes bij het uitbouwen van hun relaties in Vlaanderen en het verderzetten van De Maesschalck h nv.” Contactpersoon voor Vlaanderen blijft Jan De Maesschalck.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties