Wiltec heeft de Secur Group overgenomen, die bestaat uit Secur Protects@Work, Safeco en Heltras Industriële Handelsonderneming. Het bedrijf is specialist op het gebied van gezond en veilig werken. Met de overname wil Wiltech haar marktpositie verder uitbouwen en stijgt de jaaromzet tot zo’n 65 miljoen euro.

Secur Group is gevestigd in Emmen en zal vanuit deze locatie als zelfstandig onderdeel van Wiltec actief blijven. Er werken dertig mensen bij het bedrijf. Secur heeft onder andere een hoogwaardig assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen en beroepskleding. Door de overname zullen kennis, diensten en producten gecombineerd worden en zal het gezamenlijke aanbod voor bestaande klanten van beide bedrijven beschikbaar worden.

De overname past in de strategie van Wiltec om haar marktpositie in de beroepskleding en veiligheid verder uit te bouwen. Wiltec (in Uden) is gespecialiseerd in persoonlijke beschermingsmiddelen, beroepskleding en facilitaire producten. Het bedrijf is een belangrijke partner voor industrie- en spuiterijen met een groot pakket aan producten en oplossingen. Er werken driehonderd mensen bij Wiltec.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
9 juni 2023
Meest bekeken berichten
Recente Reacties