Automaterialen grossier Ype Kramer in Leeuwarden wordt lid van Group Auto. Het bedrijf is een sterke speler in Friesland en zal actief worden met de formules van Group Auto, waaronder Car xpert. De recent aangekondigde samenwerking van Group Auto met Sator speelt Kramer in de kaart, aangezien Havam en Harrems huisleverancier zijn.

Eigenaar Ype Kramer: “Wij zijn een zelfstandig bedrijf dat in de basis haar zaken goed voor elkaar heeft. We zien echter ook wat er in de markt aan de hand is en dat samenwerken eigenlijk alleen maar voordelen en eigenlijk geen nadelen biedt. Group Auto is een zelfstandige organisatie van en voor grossiers, die een aantal zaken slim heeft ontwikkeld. Het feit dat de overige leden ook onafhankelijke ondernemers zijn met dezelfde belangen, heeft ons ervan overtuigd dat het lidmaatschap een meerwaarde biedt voor onze klanten. Wij zullen ook de trainingen, concepten en de Car Xpert formule in onze regio gaan aanbieden. Ook de rechtstreekse relatie met fabrikanten voor informatie en ondersteuning is een voordeel.”

Ype Kramer biedt ondermeer automaterialen, gereedschappen, banden, accessoires en toebehoren aan, het bedrijf werd opgericht in 1985.

Sator

Freek Blekxtoon van Group Auto is blij met Kramer: “Wij hadden nog geen grossier in Leeuwarden en daar is Ype Kramer een toonaangevende speler. Wij kunnen nu samen de Car Xpert formule uitrollen en zullen ook andere diensten voor de klanten van Kramer gaan organiseren. Op zeer korte termijn zullen wij nog een groot aantal nieuwe grossiersleden kunnen melden, van diverse bloedgroepen.

“De keuze van Group Auto om met marktleider Sator te gaan samenwerken werpt duidelijk haar vruchten af. Er is geen betere beschikbaarheid van producten in de markt voorhanden, en met Havam-Kuhne-Harrems als huisleverancier zien wij een enorme groeipotentie. Dat spreekt ook andere grossiers aan om zich bij ons aan te sluiten. Bovendien hebben wij ook nog veel andere belangrijke partnerships die zeer lucratief zijn voor onze leden.”  

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
15 juli 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties