Het aftermarket evenement Xperience van Group Auto (28 november in Nijkerk is zo goed als vol. Alle 750 plekken voor workshops zijn bezet, tot grote tevredenheid van directeur Freek Blekxtoon.

Op het congres toont Group Auto haar werkende telematica-oplossing voor universele garagebedrijven. Ook zijn er workshops over moderne servicetechnieken als Remote Diagnose en Pass Thru (inloggen op computersystemen van autofabrikanten). Verder lanceert Group Auto consumentenapps waarmee het garagebedrijf zijn klanten kan connecten.

Eigen platform

De G-connect dongel die Group Auto presenteert in evenementlocatie Hart van Holland is gekoppeld aan een eigen telematicaplatform. Blekxtoon: “Voor nu zijn we zelf vooral druk doende onze klanten te laten connecten door middel van onze apps en binnenkort ook de G-connect dongels. Komende dinsdag zullen we het de aanwezigen laten ervaren op onze Xperience.” Vorige maand is de telematica-oplossing van Group Auto live gegaan in Spanje en Portugal. In Duitsland wordt de oplossing dit weekeinde gelanceerd in Frankfurt, voor achtduizend klanten tijdens de Profiservice-dagen van Group Auto Duitsland. Vorige week presenteerde Tec Alliance het aftermarket-platform Caruso. Group Auto toont zich zeer  sceptisch over dit initiatief. Lees hier de mening van Freek Blekxtoon.
Deel dit artikel op
Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties