Autovakmeester voegt dit jaar de occasiongarantie van Autotrust toe aan de formule onder de naam Autovakmeester Excellent Garantie. Met de garantie kunnen bij Autovakmeester aangesloten autobedrijven – van wie circa de helft actief is met de verkoop van occasions – een occasion met een leeftijd tot twaalf jaar verkopen met een zeer uitgebreide garantiedekking. Hiermee verleggen zij het risico naar Autotrust.

“Een uitstekende toevoeging”, stelt marketingmanager Ivar Camps namens Alliance Automotive Group Benelux. “Aangezien de reparaties uitgevoerd kunnen worden bij alle Autovakmeesters in het land, biedt dat voor het hele netwerk extra mogelijkheden om de garantie af te sluiten met zes of twaalf maanden.”

Formulemanager Angelo Mulder benadrukt dat het voor Autovakmeesters die niet actief zijn met de verkoop van occasions ook aantrekkelijk is: “Consumenten kopen een occasion wellicht iets verder weg als het aanbod beter aansluit op zijn of haar wensen. Het onderhoud en reparaties doet men daarentegen het liefst bij een garage om de hoek, waarvan je weet dat de kwaliteit en service goed is. Dus dat betekent een nieuwe klant voor een collega Autovakmeester. Vergaande garantie, en het bieden van zekerheid aan de consument, staat bovenaan in de merkwaarden van Autovakmeester.”

Outsourcing

Namens Autotrust zegt Arne Swart over de samenwerking: “Wij zijn vorig jaar de gesprekken met Autovakmeester aangegaan, omdat we hier een goede kans zagen om hun doelgroep werk uit handen te nemen. Zo is Autovakmeester Excellent Garantie ontstaan. De dekking geldt in Nederland en Europa, en is af te sluiten voor auto’s tot 12 jaar, tot 200.000 kilometer. Wij nemen het garantieproces volledig uit handen. Door proactief mee te denken komen we samen tot de best passende oplossing. Zo hebben we als aanvulling ook de mogelijkheid om accugarantie voor elektrische voertuigen te bieden.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties