Mercedes-Benz-dealer Gomes Noord-Holland heeft op 9 maart 2024 een tweede vestiging in Alkmaar geopend, geheel gericht op het aanbieden van occasions onder het kwaliteitslabel Mercedes-Benz Certified. 

De voertuigen die onder dit label worden verkocht, zijn uitvoerig gecontroleerd, zijn maximaal zes jaar oud en hebben een kilometerstand tot 150.000. Directeur personen- en bedrijfswagens Marco Reijnders: “De vraag naar kwalitatief goede occasions is en blijft groot. Aan de Koraalstraat centraliseren we de kennis en aandacht voor het Certified aanbod. Het grote aantal personen- en bedrijfswagens (minimaal 120!) centraal op één locatie is uniek in Nederland. Ook uniek is het jaar extra garantie dat Gomes toevoegt aan de voordelen van een Mercedes-Benz Certified occasion. Bij Gomes ontvangt de klant niet twee maar drie jaar garantie op een Mercedes-Benz Certified personen- of bedrijfswagen.”

Jubileumjaar

Het pand aan de Koraalstraat 4 is voor Gomes Noord-Holland de tweede vestiging in Alkmaar en brengt het totaal aantal vestigingen in Noord-Holland en Utrecht op twaalf. Opgericht in 1934 bestaat het familiebedrijf Gomes dit jaar negentig jaar, een jubileum met een zwart randje, want op 9 maart overleed mede-grondlegger van het familiebedrijf, Martinus Gomes, op 89-jarige leeftijd te Warmenhuizen.

Op de foto van links naar rechts: Stephan Korn (verkoopadviseur Mercedes-Benz Certified bedrijfswagens), Giovanni Smidt (verkoopadviseur Mercedes-Benz Certified personenwagens), Luuk Smit (verkoopadviseur Mercedes-Benz Certified bedrijfswagens) en Henk Brijde (vestigingsmanager Gomes Alkmaar Koraalstraat).

Deel dit artikel op

Eén reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties