De vestiging in Assen van Renault-dealer Terwolde heeft zondagavond flinke schade opgelopen als gevolg van hevige regenval. Hierdoor is een deel van het dak van de showroom naar beneden gekomen.

Marketingmanager Bart Buist kan nog niet zeggen hoe groot de schade is. “Dat zijn we nu aan het bekijken. We weten ook nog niet of de verzekering dit soort schade dekt.”

Business as usual

Tijdens het noodweer waren er geen mensen in het pand aanwezig. ’s Avonds is wel “met man en macht gewerkt”, aldus Buist, om provisorisch een nieuwe showroom aan te leggen. Klanten van Terwolde kunnen dan ook gewoon de vestiging in Assen bezoeken. Ook de werkplaats is vanmorgen gewoon opengegaan. De herstelwerkzaamheden zullen nog wel enige tijd in beslag nemen, al kan Buist niet zeggen hoe lang. “Er zal het nodige verbouwd moeten worden.” Tegenover RTV Drenthe vertelde directeur Frans de Vleeschouwer over de natuurkrachten die zondagavond aan het werk waren. “Het was echt een tsunami in de showroom. Zo’n voorstelling moet je je erbij maken. Drie nieuwe auto’s zijn gewoon tegen de pui aangedrukt. Ongelooflijke krachten.”
Deel dit artikel op
Laatste nieuws
20 februari 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties