Lakfabrikant Axalta Refinish Nederland en autofabrikant Donkervoort Automobielen zetten hun samenwerking van drie jaar voort met nog eens drie jaar.

Algemeen directeur Denis Donkervoort: “Onze hernieuwde samenwerking met Axalta Refinish onderstreept onze toewijding aan kwaliteit en vakmanschap. Axalta’s expertise is essentieel om de distinctieve kwaliteit van onze supercars te waarborgen.”

Productie én schadeherstel

Zowel Donkervoorts in productie als Donkervoorts met schade worden als onderdeel van deze samenwerking gespoten of hersteld door bedrijven die zijn aangesloten bij het netwerk van Axalta Refinish Nederland. Dit netwerk omvat het gehele portfolio van de lakmerken van Axalta, inclusief Cromax, Spies Hecker en Standox.

Namens Axalta zegt Ernst-Jan Groenevelt: “Wij richtten ons beide op innovatieve technologieën en vakkundig maatwerk, een samenwerking lag dan ook voor de hand. Wij zijn er erg trots op dat wij na drie succesvolle jaren, deze samenwerking kunnen voortzetten en Donkervoort het beste te kunnen blijven bieden op het gebied van spuitwerk en schadeherstel.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties