Een totaalpakket voor garagehouders om hun administratie te regelen, dat is het doel van de nauwere samenwerking tussen Autoflex en Snelstart. De twee bedrijven willen hun klanten nog meer gebruiksgemak bieden met een handige koppeling tussen de automotive en garagesoftware van Autoflex en de boekhoudsoftware van Snelstart.

De samenwerking belooft ondernemers een hoop werk uit handen te nemen. Snelstart, dat over een jaar stopt met het doorontwikkelen van de eigen Garage-module, en Autoflex leveren samen alle benodigde software voor garagehouders.

Flexibel

Autoflex is een flexibel computerprogramma, inclusief mobiele apps, waarin de garagehouder zelf bepaalt welke modules hij wil gebruiken. Is er behoefte aan een extra module, dan kan het systeem eenvoudig worden uitgebreid. De software van Autoflex integreert bovendien optimaal met Snelstart. Gegevens worden automatisch uitgewisseld met de boekhouding en dat scheelt garagehouders een hoop handmatig en saai invoerwerk.  Door deze uitwisseling is het bijvoorbeeld mogelijk om op de telefoon te zien of een klant betaald heeft.  Op de foto Bert Schuit (eigenaar Autoflex) en Chantal Witte (algemeen manager Snelstart).
Deel dit artikel op
Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties